Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

válasz Nephrit #20385 üzenetére

Itt van némi leírás az árakról, szintekről (persze h én topik:))) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket!

Egyébként ha visszagondolok: Diane-nél (főleg itt) és Eleanornál is amikor megjelentek, mindig volt nem kevés gikszer és mindig javították. És ez szerintem mindig így lesz. Csak várni kell és sok minden fixálva lesz! Ha meg valaki most leírja azt csak sajnálni tudom, mert semmi türelme sincs! Megjelenik valami és azonnal a legjobbra és tökéletesre kell számítani. Azok semmit sem tanultak az életből! Persze mindenki magából indul ki, mint én is, aki (sajnos) elég sok minden szart megtanult, tapasztalt. Lehet panaszkodni persze, én sem teszek mást, csak próbálom megelőzni azokat, hogy ez ilyen meg olyan szar, sosem lesz jobb, Invictus semmit sem tud jól csinálni stb mert nem igaz! Most még tele van hibával de majd jobb lesz! Mert eddig is jobb lett és tudtunk vele játszani és ezután sem lesz másképp.
    oops, látszik h részeg vok mert megünepeltük a sikeres záróvizsgát? :DDD Annyira azért nem vok :P

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés