Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Creative997 őstag válasz  Nephrit

üzenetére Nephrit

üzenetéreItt van némi leírás az árakról, szintekről (persze h én topik  ) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket! ) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket!Egyébként ha visszagondolok: Diane-nél (főleg itt) és Eleanornál is amikor megjelentek, mindig volt nem kevés gikszer és mindig javították. És ez szerintem mindig így lesz. Csak várni kell és sok minden fixálva lesz! Ha meg valaki most leírja azt csak sajnálni tudom, mert semmi türelme sincs! Megjelenik valami és azonnal a legjobbra és tökéletesre kell számítani. Azok semmit sem tanultak az életből! Persze mindenki magából indul ki, mint én is, aki (sajnos) elég sok minden szart megtanult, tapasztalt. Lehet panaszkodni persze, én sem teszek mást, csak próbálom megelőzni azokat, hogy ez ilyen meg olyan szar, sosem lesz jobb, Invictus semmit sem tud jól csinálni stb mert nem igaz! Most még tele van hibával de majd jobb lesz! Mert eddig is jobb lett és tudtunk vele játszani és ezután sem lesz másképp. 
 oops, látszik h részeg vok mert megünepeltük a sikeres záróvizsgát? Annyira azért nem vok Annyira azért nem vok  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket!
) ). Illetve javaslom a Shop/Test Drive-ot, ott bármennyi tuninggal és balanccal ki tudod próbálni a class2eseket! Annyira azért nem vok
 Annyira azért nem vok