- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Na, megcsinaltam mindent, update elindit, 49%, hibaval kidob. elvileg .net-el szarakodott volna, habar pont elotte tettem fel, es restartoltam. nembaj, szorgalmasan torolgettem a .dat file-t, majd egyszer hirtelen (20 perc alatt) ugrott 50%ra. Aztan meg hosszu percek utan megint hiba, bezartam, es ujra akarta inditani a gepet (minden progi zarodott volna be), de a firefox megmentett, nem engedtem, hogy bezarja... megnyitottam, elojott, hogy start game, es ment.
elegge randomnak tunik ez igy, remelem, ha hazaerek munkabol menni fog...
am kossz a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Fejhallgatós találkozó
- hcl: Könnyű légierő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Revolut
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Interactive Brokers társalgó
- Linux felhasználók OFF topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest