- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Paja: "Qrvanagy klikkesedés folyik! Aztán abból is csak a viszálykodás, versengés lesz ami nagyon nem jó."
Látjátok, én már megmondtam pár 100 (esetleg 1000) hozzászólással ezelőtt, hogy ennyit értek el a klánrendszer bevezetésével a játékban.
Kedves Bome. Nem kell mindent vér komolyan venni. Nem kell minden apróságra felkapni a vizet és rögtön írogatni, hogy ilyen-olyan szar a fórum én húzok is innen címmel. Kicsit le kéne higgadni, a kritikákat is el kell fogadni. De például Mariann hsz-ében a smiley-k jelentősége felett átsiklottál. Ha meg számodra tényleg irritáló hsz születik, hát istenem, át lehet ugrani fölötte. Bumbalaci meg rögtön a torkunknak esett, hogy hogy merik itt leírni az emberek a véleményüket, mert megbántották vele a csapattársát. Egy kis humorérzéket kéne magatokra erőltetni vagy ha nem megy, akkor legalább nem kéne beírni 100-adszor is, hogy "ez a fórum televan nagyképű emberekkel, itt csak bántanak mindenkit, különben is a legjobb fórum az xy, én húzok is innen".
Új hozzászólás Aktív témák
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Elgato Wave:1 + Pop Filter
- HP EliteBook 840 G10 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest