- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Hoppá!!
Most vettem csak észre, hogy a mai TA futamaim alatt végig ment a torrent, korlátlan fel és letöltéssel! 10fős TA meg se kottyant! Mindenki folyamatosan ment és senkinek sem volt egy szava se rám, hogy ugrálnék vagy betonoznék.
Igaz letöltés szerintem ekkor már nem volt, de feltöltés biztosan.[OFF]A fentiekre, az előző kb. 30 HSZre meg ezt tudom felnyújtani:

Ha így folytatódik akkor SOSE lesz vége!
A személyes problémákat meg jobbnak és hasznosabban tartom nem publikusan megbeszélni, ha mindenkinek elmondod gondod, bajod személyes problémád akkor az olyan mintha senkinek se mondanád el, szerintem. Nekem jobb érzés egy mélyen szántó, hajnalig elnyúló privát beszélgetés után lefeküdni, mint egy tartalmas személyes hozzászólással elintézni.Egyszer szólok/szóltam most ezzel(OFFolás) kapcsolatban. Ez már nekem sok. Játékról beszélünk ebben a topikban, off belefér presze, azért van kitatlálva...de hogy két oldalon keresztül OFF megy és ha valaki a játékról beszél az tűnik nem témába vágónak akkor ott szerintem valami elgurult.
Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok![/OFF]
nem teszi offba...látjátok elromlott az OFF!!! Mostantól csak ONt lehet írni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Abno,
A frissítés indítás előtt vagy a várakozás játékon belül egyik menüből a másikba?Bumba,
Nekem csinált képet rendesen, az alsó menüsor tűnt el éppen

...\Project Torque\Screenshots\
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)