Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz dokar #16849 üzenetére

Hangyányit hosszúcska lett

Elég rég óta nem gyűjtöttem komolyan RPt, Ma még csak fél miska jött össze, remélem a most folyó futamból 7 számjegyű összeg fog cseppenni.

Mitől komolytalan a sim vs? Mitől überjó és gecónehéz a TA?
    Mitől komolytalan a pályaverseny? Mitől überjó és gecónehéz a körverseny?

Tehát szerinted a Forma1, WTC, GP ...stb komolytalan? Csak a a Nascar és az Indy létezik?

TAban 2 kanyarral birkózol meg egy hosszú nyújtottal (azt hiszem sim VSben ennek a team drift nevű pálya felel meg - csak, hogy érezd a különbséget), húha... a sok kis pöcörőt nem említeném mert te velük nem játszol, kivágjátok őket.

Én Sim Driftben nem tűröm meg a kezdőket, akkor ha nem hajlandóak/nyitottak a fejlődésre. PL bejön quaddal vagy akármi más driftre nem jó autóval és nem hajlandó gyakorolni rendes orrmotor-hátsókerék kombinációval akkor azt kiteszem. Nem vagyok rájuk kiváncsi.

Ha netán vennéd a fáradtságot és összedobnál pár versenyképes autót vagy szobát, ahol olyanok ellen mész mint te, igen is vért fogsz izzadni, hogy első legyél. Ezek a komoly fej-fej melletti küzdelmek is olyanok mint TAban, csak sokkal NEHEZEBB úgy is tartani. De az élmény az monton TA feletti, ezt garantálom. Itt is csak akkor vannak jó versenyek ha jók ellen mész.
    Ligán indultál már?

A sok poénról és szórakozásról ami egy egy legalább fél órás -nem TA- futamon van, arról ne is beszéljünk. Ha nem lettem volna lusta arra hogy kidőljek a székből akkor már rég a földön, vagy a pincében fetrengtem volna a röhögéstől

Nagyából ennyi a TA és a nem TA között a különbség, szerintem

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés