- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Hangyányit hosszúcska lett
Elég rég óta nem gyűjtöttem komolyan RPt, Ma még csak fél miska jött össze, remélem a most folyó futamból 7 számjegyű összeg fog cseppenni.
Mitől komolytalan a sim vs? Mitől überjó és gecónehéz a TA?
Mitől komolytalan a pályaverseny? Mitől überjó és gecónehéz a körverseny?Tehát szerinted a Forma1, WTC, GP ...stb komolytalan? Csak a a Nascar és az Indy létezik?
TAban 2 kanyarral birkózol meg egy hosszú nyújtottal (azt hiszem sim VSben ennek a team drift nevű pálya felel meg - csak, hogy érezd a különbséget), húha... a sok kis pöcörőt nem említeném mert te velük nem játszol, kivágjátok őket.
Én Sim Driftben nem tűröm meg a kezdőket, akkor ha nem hajlandóak/nyitottak a fejlődésre. PL bejön quaddal vagy akármi más driftre nem jó autóval és nem hajlandó gyakorolni rendes orrmotor-hátsókerék kombinációval akkor azt kiteszem. Nem vagyok rájuk kiváncsi.
Ha netán vennéd a fáradtságot és összedobnál pár versenyképes autót vagy szobát, ahol olyanok ellen mész mint te, igen is vért fogsz izzadni, hogy első legyél. Ezek a komoly fej-fej melletti küzdelmek is olyanok mint TAban, csak sokkal NEHEZEBB úgy is tartani. De az élmény az monton TA feletti, ezt garantálom. Itt is csak akkor vannak jó versenyek ha jók ellen mész.
Ligán indultál már?A sok poénról és szórakozásról ami egy egy legalább fél órás -nem TA- futamon van, arról ne is beszéljünk. Ha nem lettem volna lusta arra hogy kidőljek a székből akkor már rég a földön, vagy a pincében fetrengtem volna a röhögéstől
Nagyából ennyi a TA és a nem TA között a különbség, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Revolut
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest