Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dokar

addikt

válasz PaJa1 #16858 üzenetére

Mitől komolytalan a sim vs? Mitől überjó és gecónehéz a TA?

PT-ben a TA az egyetlen játékmód ami számomra élvezettel játszható. Nem nehéz a TA, de nagyon kellemes főleg a társaság miatt, akikkel játszani szoktam. Legtöbb már 30-40 éves családos ember, aki a meló után este odaül a géphez egy kicsit 3-4 laza TA versenyre.

Mitől komolytalan a pályaverseny? Mitől überjó és gecónehéz a körverseny?

A pályaverseny/körverseny az a PT-ben nincs, mert ott a 'sim vs' rész nekem egy nagy szutyok. Semmihez közeli élmény van benne. Már korábban is írtam, hogy a normális autóversenyes igényeimet a virtuális világban a GRID elégíti ki. A sok marha mindig azzal izél, hogy abban nem valósághű az irányítás, de addig már nem jut el az agyuk, hogy kikapcsolják a különböző assistokat. Nem azt mondom, hogy tökéletes, hanem csak azt, hogy sokkal többet ad, mint PT-ben a 'sim vs'. Gondolj csak bele milyen nagyszerű pl. a legendás belga pályán (Spa Franchorchamps) versenyezni valós autókkal, igazi hangokkal és gyönyörű látvány mellett. Még1x mondom a kritikusoknak: Tessék megtanulni, hogy az assistokat ki lehet kapcsolni, mellesleg itt az irányításnál deadzone és saturation értékeket is be lehet állítani.

A lényeg: nekem Nascar típusú versenyre a (PT) TA jön be, minden másra pedig a GRID.

(#16852) SSP33DY : te inkább vegyél vissza magadból :DDD

(#16874) Mariann294: fentebb olvashatod, hogy miért szar a 'sim vs'.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés