Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Speed®
üzenetére
Vidkariól most mindenképpen ATI-AMD
A monitor amit MaciG ajánlot el is fogyott, ezért volt bent másik a listán
Bár nekem az külsőre jobban tetszik amit én mutattam, nem tetszik ez a kerek forma meg a csillogó felület, De monitorból minden féle képen Samsungot akarok, eddig csak az volt és mind príma. a mostani 710T is egész jó árban van, ez a húzó eszköz a konfigon 
Alaplapból meg Gigabytot nem akarok venni. Ott csak Asus és MSI, de kár hogy most baj van az asus háza táján. A mostani asusommal semmi baj nem volt, maga idejében csúcskategoriás volt. Az előző meg MSI volt, azzal sem volt semmi baj, tuningot is bírta gond nélkül. A mostani 3000es bartont nem nagyon van értelme rángatni
Kösz még egyszer az infókat, most böngészek másik konfig után.LOLLL tudtam, hogy igazam lesz és lett is! 11 dobozból 0 NSX, 4 skeleton key, 2db 4es nitro, combo seeker, 3as nitro és 20db rp popper meg 2es drift pack. Csak a popperoknak van értelme! De szerencsére csak "kicsit" vágott földre a dolog, kiváltottam az rp-met, volt miből költeni. Mostmár 2 számból áll az AP mennyiségem
Megint több az RPm mint az APm 
Event Drift Route-on 118 Perfect driftet csináltam csütörtök este! 4000 fölé kúszott aznap a számláló kétszer is!
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár nekem az külsőre jobban tetszik amit én mutattam, nem tetszik ez a kerek forma meg a csillogó felület, De monitorból minden féle képen Samsungot akarok, eddig csak az volt és mind príma. a mostani 710T is egész jó árban van, ez a húzó eszköz a konfigon