Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Shad0w
üzenetére
"bill-el elő jön ez a probléma (mer hogy a faszba nyomjak félig egy két állású gombot?)"
Shadow, szerintem a PT billentyűzettel való irányításával semmi gond. Egyébként a billentyűk "pötyögtetésével" simán be lehet venni bármilyen kanyart, amit gamepaddal vagy bárrmi más analóg eszközzel is. Igaz, ha gyors akarsz lenni és pontosan venni az íveket, akkor egy másodpercen belül elég gyakran kell lenyomni és felelengedni a gombokat (gáz, fék, kanyar, néha ellenkormányzás).
Nagyon finoman lehet így kormányozni, még TA-ban is... csak gyakorlat kérdése...
Trackmania Nations jól megtanított engem erre... ott is pont ez a helyzet áll fenn. Analóg vs. billenytyűzetKicsit más:
Kezd elegem lenni a speedbugból.... Most ligafutamon szerencsém volt, de általában az ellenkezője áll fent. Körönként 4-5 másodperccel vertem a mezőnyt indokolatlanul... komolyabb erőlködés nélkül.. Azonos kocsik ellen és nem kezdők ellen mentem... Nem én vagyok ennyire jó. Igaz, remek futamot mentem, mert a köridejeim (1 kör kivételével) nagyon konstansak voltak (pár tizedes szórás)
Nekem van lelkiismeret furdalásom miatta, mert "így" nyertem... Könnyű ráfogni, hogy csak a speedbug pozitív hatásának köszönhetően nyertem... pedig nem ilyen egyértelmű ... Így részben csökken a győzelem értéke vagy talán el is veszik?!Fejenállva könyörgöm... Szüntessék már meg a speedbugot invictusék... Lassan egy éve küzdünk vele... Invictustól nem nagyon hallottam semmit, hogy nagyjából hogyan állnak a bug detektálásában... (hiba okának keresése még mindig?, vagy a játék egy részének (komolyabb) újra írásával lehet megoldani és már dolgoznak rajta? vagy egyáltalán foglalkoznak vele?) mert engem a "dolgozunk rajta" semmit mondó szöveg nem elégít ki jelenesetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Éjszakai műszak
- Egyedi VGA modding. Hűtés / Tuning / Benchmark / Társalgás lazábban
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Egérpad topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3DMark 11 eredmények
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 236V 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs