Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Shad0w
üzenetére
"bill-el elő jön ez a probléma (mer hogy a faszba nyomjak félig egy két állású gombot?)"
Shadow, szerintem a PT billentyűzettel való irányításával semmi gond. Egyébként a billentyűk "pötyögtetésével" simán be lehet venni bármilyen kanyart, amit gamepaddal vagy bárrmi más analóg eszközzel is. Igaz, ha gyors akarsz lenni és pontosan venni az íveket, akkor egy másodpercen belül elég gyakran kell lenyomni és felelengedni a gombokat (gáz, fék, kanyar, néha ellenkormányzás).
Nagyon finoman lehet így kormányozni, még TA-ban is... csak gyakorlat kérdése...
Trackmania Nations jól megtanított engem erre... ott is pont ez a helyzet áll fenn. Analóg vs. billenytyűzetKicsit más:
Kezd elegem lenni a speedbugból.... Most ligafutamon szerencsém volt, de általában az ellenkezője áll fent. Körönként 4-5 másodperccel vertem a mezőnyt indokolatlanul... komolyabb erőlködés nélkül.. Azonos kocsik ellen és nem kezdők ellen mentem... Nem én vagyok ennyire jó. Igaz, remek futamot mentem, mert a köridejeim (1 kör kivételével) nagyon konstansak voltak (pár tizedes szórás)
Nekem van lelkiismeret furdalásom miatta, mert "így" nyertem... Könnyű ráfogni, hogy csak a speedbug pozitív hatásának köszönhetően nyertem... pedig nem ilyen egyértelmű ... Így részben csökken a győzelem értéke vagy talán el is veszik?!Fejenállva könyörgöm... Szüntessék már meg a speedbugot invictusék... Lassan egy éve küzdünk vele... Invictustól nem nagyon hallottam semmit, hogy nagyjából hogyan állnak a bug detektálásában... (hiba okának keresése még mindig?, vagy a játék egy részének (komolyabb) újra írásával lehet megoldani és már dolgoznak rajta? vagy egyáltalán foglalkoznak vele?) mert engem a "dolgozunk rajta" semmit mondó szöveg nem elégít ki jelenesetben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- S21 256/8 dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest