Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Shad0w
üzenetére
Teljesen egyetértek a PT-t szapuló emberekkel. Mióta a pályák csak alamizsnát adnak nem pedig XP/RP azóta nem játszok vele. Sokkal jobb játék is lehetne, ha: több kocsi, változatosabb pályák, több tuninglehetőség lenne benne. Meg az ilyen nem reális dolgokat is kivehetnék belőle, mint tapadás bp., a kocsi körül valami "energia" mező van, meg hasonló szarságok. Az életben van nitro és kész. Engem pl. az is idegesít, hogy nem reális kocsik vannak benne, hanem ilyen kitalált, eldeformált fostalicskák. Az aeria belenyúlhatna a zsebébe, hogy megvegyék a nagy autógyártók licenszeit. Mondom, engem csak az zavar, hogy ez az első kimondottan netes, fejlődős autós játék és erre így elkúrják. Sokkal, de sokkal többet ki lehetne hozni belőle. Fú de várom már a következő NFS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elfelejtettem a film címét
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs