Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

Emberek!

Nyakunkon a Török Nagydíj!
    Ha jól tudom, akkor az eddigi rekord idő JColee műve, 1:26.4 körül van, tehát a limit idő 1:32.4. Nem tudom, hogy ki nem teljesítette még ezt az időt, de aki részt vett már gyakorló futamon, az majdnem biztos. Róluk tudom: JColee, Farkas, Szabesz, Sub-S, ervin, macy, Stirlitz, Laceen, Dyno, én.
    woodynál nem tudom, ő most egyelőre csak gyakorolgat, szeretne-e jönni a hétvégi VB-futamra?
    cila, Te voltál már gyakorló futamon, ezt tudom, de a limit idő alatt vagy-e üres tankkal?
    Ha jól tudom, Speedg sem volt még gyakorlón, azt se tudom, mi a helyzet a limit idővel nála.
    Ugyanígy Frenkynél sem tudom, mi a helyzet.
    Ace100: Nálad sem tudom, mi a helyzet. :)
    Iceman: nála se.

16 embert soroltam fel, kihagytam valakit? Aki tud, válaszolja meg, hogy volt-e már gyakorló futamon ( mármint akiről nem tudom, hogy volt-e :) ), és ha nem, jönne-e valamikor, és a limit idővel hogy áll?

További téma, hogy lehetőleg a hétvége előtt módosítsunk a szabályzaton. Akkor megegyezünk abban, hogy a tömegbalesetes dolog nem játszik, tehát nincs olyan, hogy tömegbaleset?
    Kérem, hogy mindenki emelje ki a szabályzat azon pontjait, amivel nem ért egyet, amin szerinte változtatni kéne vagy élből törölni!

Következő téma, hogy a spanyol VB-n történt incidenseket átbeszéljük. Eredetileg múlt héten kellett volna, de folyamatosan halasztottam a futam visszanézését, bocsánat mindenkitől!
    Felrakok néhány videót, amiket lehetőleg mindenki nézzen meg és mondja el a véleményét róla. Továbbá felrakok néhány jó példát is arra, hogyan kell viselkednie 2 embernek, ha egyszerre érnek egy kanyarhoz, egymás mellett.

Még annyit hozzátennék a török futamhoz, hogy aki még nem gyakorolta be eléggé a box bejáratot, az gyakorolja be minél jobban, mert elég idegesítő, ha megússza az ember sérülés nélkül az 1. etapot, aztán a box bejáratnál szerez sérülést, ami kemény másodperceket ad a boxban eltöltött idejéhez! A spanyol futamon 2 gyakorlottnak számító pilóta is hibázott a box bejáratnál, és a török pálya box bejárata még a spanyolénál is veszélyesebb! Csalogató a bejárat, de amikor az ember észreveszi, hogy túl nagy a sebesség, már késő, és jobb esetben az első szárnya bánja, rosszabb, de szerencsésebb esetben megsérül a felfüggesztés és húzni fog oldalra az autó, még rosszabb esetben le is szakad a jobb első kerék! Ne a bejárat elején kívánjatok időt nyerni, hanem amikor már elfordultatok a fal mellett, utána tempózzatok, persze óvatosan, mert a fehér vonal (ami itt a lámpa után van) átlépése a limit sebesség felett büntetést von maga után.

Az is egy újítás, hogy utólag adunk ki box utca sebesség átlépésért büntetést, mert a spanyol futamon volt rá példa, hogy valaki 120 km/h felett lépte át a fehér vonalat, de a program nem szólt érte! Mivel teljesen precíz nem lehet az ember, én Farkasnak azt javasoltam, hogy 10 km/h legyen a tolerancia mértéke, tehát ha 98 km/h a sebesség limit a boxban, akkor a büntetés akkor jár, ha 108 km/h felett lépi át valaki a fehér vonalat. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy 108 km/h lehet max. a sebessége az autónak, amikor az első kerekek rajta vannak a fehér vonalon.

Új hozzászólás Aktív témák