- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sulu1701 #9985 üzenetére
Idézném a honlapon szereplő szöveget:
"Ismerje meg a HTML, a CSS, a PHP, a JAVA, és a MYSQL lehetőségeit!"
Java. Komolyan?Nyilván a JavaScriptre gondoltak (szerveroldali nyelvnek kiválasztották a PHP-t, a JavaScript pedig nem szerepelt sehol a listában, miközben az kihagyhatatlan általános webfejlesztés-oktatás esetén, ergo nyilvánvalóan elkúrták), de ezt sikerült leírniuk. (A JavaScript nem egyenlő a Javával, utóbbit szerveroldali nyelvként lehet csak elképzelni, míg előbbiből kliensoldali és szerveroldali változat egyaránt használható, ilyen képzések esetén a böngészőben futtatható, tehát kliensoldali JS-t szokták (elsősorban) oktatni.)
Tanulság: kapásból kuka az egész. Ha ilyen szinten igénytelenek és dilettánsok, hogy még ezt is képtelenek helyesen leírni, akkor semmilyen szinten nem lehet őket komolyan venni.Előrebocsátom, nem ismerek megbízható, legalább OKJ-s képzést adó képzéseket, ahogy eddig hallottam/olvastam, a legtöbb szemétre való, biztos van kivétel, de szerintem tisztességesen ilyen gyorstalpaló jellegű valamiken nem lehet megtanulni programozni, szükségesek a matematikai, algoritmuselméleti és egyéb kapcsolódó ismeretek is, hogy ráérezz, meg egy szemlélet, amit hosszas programozási gyakorlat után sajátít el az ember (lehet ez akár sok-sok otthoni projekt vagy munkatapasztalat is, de ez nem két perc alatt jön). A komoly önszorgalom és elhivatottság az elsődleges kulcs, meg hát nyilván némi érzék sem árt (de ez is alakítható, ha komolyan veszi az ember).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Temu
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest