Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"mert nem tudom, mit veszítek vele"
Megmondom én, rengeteg értelmetlenül eltöltött időt meg egy csomó fejfájást...Hát nálam a webstorm 300MB-ot eszik, meg 5-10% CPU-t. Ha ezt valaki nem tudja megengedni magának, az jobb, ha nem fejleszt. Még a tabletemen is simán elmegy gond nélkül, talán még a mobilom is bírná. Előtte netbeans volt, meg talán eclipse egy nagyon rövid ideig, mindkettő zabálja az erőforrásokat 1GB RAM alatt el sem nagyon indulnak, nem is szerettem őket annyira.
Kétlem, hogy VIM hozná azt a kényelmet, mint egy normális IDE, vagy ugyanúgy elkezdené enni az erőforrásokat, akkor meg ugyanott vagyunk, mintha egy IDE-t raktam volna fel, csak elcsesztem vele pár hónapot, mire személyre szabtam pluginekkel, amiket ki tudja ki fejleszt, milyen rá a support, és mennyi bug van bennük...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest