- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"mert nem tudom, mit veszítek vele"
Megmondom én, rengeteg értelmetlenül eltöltött időt meg egy csomó fejfájást...Hát nálam a webstorm 300MB-ot eszik, meg 5-10% CPU-t. Ha ezt valaki nem tudja megengedni magának, az jobb, ha nem fejleszt. Még a tabletemen is simán elmegy gond nélkül, talán még a mobilom is bírná. Előtte netbeans volt, meg talán eclipse egy nagyon rövid ideig, mindkettő zabálja az erőforrásokat 1GB RAM alatt el sem nagyon indulnak, nem is szerettem őket annyira.
Kétlem, hogy VIM hozná azt a kényelmet, mint egy normális IDE, vagy ugyanúgy elkezdené enni az erőforrásokat, akkor meg ugyanott vagyunk, mintha egy IDE-t raktam volna fel, csak elcsesztem vele pár hónapot, mire személyre szabtam pluginekkel, amiket ki tudja ki fejleszt, milyen rá a support, és mennyi bug van bennük...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 PRO MAX 256GB silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 430 G5, 13,3" FHD kijelző, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest