- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok !
Nem tudom hogy jó topicban járok -e, de az lenne a kérdésem hogy hogyan, milyen programmal tudnék beleszerkeszteni egy - egy játék nyelvi fájljaiba?
Nagyon szívesen fordítanék le néhány játékot, ami nekem is tetszik és látom, hogy sok fórumos is keresik hozzájuk a Magyarítást. Nem egy Far cry 4 volumenü valamire gondolok, de van sok olyan game, ami sok embert érdekelne, de nincs hozzájuk honosítás.
Egyszerüen nem tudok hozzákezdeni, mert hiába vannak előttem a játék angol nyelvi fájljai, nem tudom megnyitni őket szeerkesztésre.
Nyilván ha simán társítom egy jegyzettömbhöz vagy Notepad++ - hoz, akkor sem megyek vele semmire mert csak a kódolt formátumokat látom (vagy mit).
Nem tudtok véletlenül valami olyan vagy több programot, amivel próbálkozhatnék ?
Tudom, hogy más-más nyelven vannak írva a játékok de a legtöbb azért ugyanazon. De melyiken és mivel szerkeszthetem a fájlokat ?
Elég jól értek a szoftverekhez, hardverekhez de ez a téma eddig nem foglalkoztatott, de most igen.
Szóval nem gond ha a program angol, vagy bonyolult, majd megoldom, csak valami kiindulópont kellene.Köszi szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest