Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
csabi94 #8528 üzenetére
Köszi elöre is . eddig amit alkotni tudtam az egy képlet számolós kis prógi, de semmi grafikus elem nincs, pedig ha meg tudnám jeleniteni az értékeket egy kordináta rendszerben akkor jobban láthatnám azt is ha rossz érték jön ki a számolásnál ha 2 érték között bizinyos lépéskozokkel ujraszámolná és ezt egy görbeként kirajzolná.Ezt egy kris jamsa pdf-ből néztem ki a használatát, ott egy telefonkönyvet csináltak a cin és cout parancsokkal, de én ugy gondoltam jobban megjegyzem ha saját érdeklődéskörömnek megfelelő dolgot készitek vbelőle amit jobban megjegyzek és tudom is hogy ha valami nem jó.
[link]És valami ilyet szeretnék csinálni, hogy egy egyszerü táj és egy repülő, egy ilyennel minden olyan részt lehetne gyakorolni ami kellhet( ütközésmodell, irányitás, 3d modell, táj stb..) , de valahogy ugy, hogy amolyan modul rendszerbe, hogy ne kelljen az egészet ujrairni ha valamit fejleszteni akarok rajta, hanem csak az ahhoz tartozó részeben árirni bőviteni .
Régebben megkaptam a készitőtől ennek a proginak a forráskódját,de már nem találom,de ugy emlékszem nem volt több 5000 sornál meg 4-5 fájlnál . ahogy igy nézem minden adatot TXT-ből vesz ,de ennél már gondolom van hatékonyabb megoldás is , a gép tulajdonságauinak a bevitelére.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest