- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nagyon sok mindentol fugg, ahogy a tobbiek is mondjak, de mint erintett az en peldaim:
- ceges kornyezetL 17" laptop + bill-eger + fuggolegesbe allitott 22 vagy 24 monitor, a kod - netbeans - a fuggolegesen szep atlathato meretben, a futas a laptopon mert a user is kb. azt fogja latni (desktop alkalmazasrol van szo)
- ha hazajovok itthon csak magaban a 17-es kijelzojen teljesre nyitott netbeans-szel, de becsukva a mellekablakokat ha nem is kenyelmes, de orakig is elmegy (ha igazan nagyon akarnam, ossze tudnam loni valahol egy tv-vel vagy monitorral, de mar megszoktam)
- pythonban versenyfeladatokat az AsusT100-on csinaltam, txt file beolv, algo, kiir, 10" bill-es tablet, de boven eleg volt igy, bar nekem amugy is szokasos mint most is hogy azon netezek a'gyon doglodve (nem rendes asztalnal ulve); sot nekem az ezen levo bill mar nem is igazan tunik fel hogy szukebb (eeepc901, na azon nem progiztam teljesitmenye miatt, de annak is megszoktam a gepeleset).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest