Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
OK, rosszul kérdeztem, kicsit szétszórt vagyok: az érdekelne valójában, hogy nagyobb adatmennyiség továbbítására illik-e használni (nagyobb alatt 10-100MB-okat értek) vagy ilyesmire nem szokták használni?
A másik, ehhez kapcsolódó dolog: mi van, ha egy platformfüggetlen alkalmazást akarok írni, aminek elvben ki kellene szolgálnia PHP, Java, Python stb. frontendeket is? Mit lehet erre használni, ami még nem ágyúval verébre kategória? (fel akarok dolgozni logfájlokat, de a megjelenítést szeretném teljes mértékben leválasztani a tényleges feldolgozásról)
A POSIX queue már eleve ott elvérzik, hogy egy alapkiépítésű windows-on (tudtommal) nincs ilyen - így a POSIX már csak érdekességképp jön szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB ram - 512GB SSD, érintős, HU bill., ujjlenyomat olv., Windows
- FullHD Király - Ryzen 5 2600 / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB Nvme
- Sony Xperia 1 V - 12GB/256GB Fekete - GYÁRI FÜGGETLEN - 10 HÓ GARI
- Apple Watch Ultra 2 100% akku, full dobozos
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest