Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Van valaki, aki ismeri és használta már a Java Embedded Derby adatbázisát? Mindneképpen desktop helyi adatbázis használata kéne, és sajnos valami miatt nem tudom életre kelteni, megvan elvileg minden, de azt írja, hogy a tábla, amibe illeszteném a rekordokat nem létezik... pedig létezik. Az APP séma alatt...
Közben nézegettem amugy neten is hátha találok választ, egyik helyen azt irták, hogy maga a kódban hozzam létre az adatbázist. De ez hogy fog kinézni? Minden indulásnál ujra létre akarná hozni?
Az url, driver, tábla neve midnen egyezik, biztosan nem ezekben van a hiba. Esetleg ha valaki tud, akkor egy példa .java fájlt el tudna küldeni?
Légyszi segítsetek, mert megtorpantam
ui.: milyen más külföldi fórum, vagy portál van, ahol programozással kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni, és viszonylag rövid időn belül érdemlegeset válaszolnak a hozzáértők?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest