- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
bucsupeti
üzenetére
A makrózást te honnan veszed? Mondták hogy "makróznod kell"?
Konkrétan kérdezték, hogy makrózáshoz értek-e. Gondolom nem véletlen.
Ha sikerülne megtudnod hogy mi a nyelv az nagy segítség lenne, mert teszem azt Java is lehet, vagy Javascript esetleg VBScript, vagy valami jó német kulcsszavakat használó saját szkriptnyelv...
Sajnos nem tudom, említettek egyet, de sajnos nem jegyzeteltem le én hülye
, csak annyi rémlik, hogy T-betűvel kezdődik, és gondolom nem olyan ismeretlen nyelv, mert hozzátették, hogy nem lepődtek meg, hogy én sem ismerem, mert kb. senki sem ismeri. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Autós kamera eladó
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, csak annyi rémlik, hogy T-betűvel kezdődik, és gondolom nem olyan ismeretlen nyelv, mert hozzátették, hogy nem lepődtek meg, hogy én sem ismerem, mert kb. senki sem ismeri.