- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
SQL VBA-ban pl itt van egy példa, de a google találati oldalt érdemes végigböngészni....
Az SQL az nem egyenlő MySQL-el, de az tény hogy mysql adatbázison lehet sql parancsokat futtatni.
Ha mysql a platform, akkor nézd át. Ha mondjuk SQL Server akkor pedig a TransactSQL-be kellene belemerülni. Szóval tudni kéne miben kell dolgozni. Ha általános SQL ismeret kell akkor bármilyen eszköz megfelel (még Access is).A makrózást te honnan veszed? Mondták hogy "makróznod kell"? Nem teljesen értem ezt, mert nem tudom mit kell érteni "makrózáson". Ha belső parancsnyelve van a rendszernek (én ezt tippelem) akkor az egy eléggé konkrét programozási nyelv, ami szerintem nem makró (de lehet hogy ezt értik makrózás alatt). Szerintem ha tudsz programozni akkor bármilyen beépített nyelvvel elboldogulsz előbb utóbb. Ami a lényeg ilyen esetben az az hogy az alkalmazás osztályhierarchiáját ismerd meg. Ha ez egy saját rendszer akkor szerintem nem azt fogják várni tőled hogy odamész és összedobsz egy komplett ügyviteli rendszert, hanem az hogy egy referencialeírást a kezedbe adva egy egyszerű feladatot adnak. A lényeg hogy tudd hogy mit kell keresni és azt össze tudd rakni a beépített nyelvvel. Ha sikerülne megtudnod hogy mi a nyelv az nagy segítség lenne, mert teszem azt Java is lehet, vagy Javascript esetleg VBScript, vagy valami jó német kulcsszavakat használó saját szkriptnyelv...
Én azt tudom elképzelni hogy van egy csomó modulból, osztályból álló sok mindenre képes találmánya a cégnek, ami alapban semmit sem (vagy csak nagyon minimális dolgokat) tud, de szinte bármire felokosítható. Jön a megrendelő, megmondja hogy neki pontosan mi kell. Hogyan akar dolgozni a Julika meg a Marika. Milyen képernyői legyenek és milyen listát akar gyártani, nyomtatni, kiküldeni stb... Miután ez megvan akkor a nagy rendszer moduljaiból össze kell rakni az igényeknek megfelelő alkalmazást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Filmvilág
- iPhone topik
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest