Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
martonx
üzenetére
[link] Mit gondolsz, ezt milyen makróba írhatták?
Mennyi idő lehet egy embernek elsajátítani egy másik makróprogramozási nyelvet, ha az Visual Basic makróival nagyon alapfokon, de tisztában van? Pályáztam egy junior-fejlesztői állást, és behívtak 1 hónap múlva esedékes próbanapra. Addig is szeretnék venni egy kis gyorstalpalót. A főnök azt mondta ott, nem lesz semmiféle teszt ott, tisztába is vannak azzal, hogy alapfokon tudom a makrókat, de ennek ellenére behívtak próbanapra, aminek nagyon de nagyon örülök. Szeretnék jó benyomást kelteni, és ehhez addig is újra frissíteni az egyetemi tanulmányaimat. Na ehhez kellene a doksi igazából. Mert igazából mélyebben csak C# és egy kis JAVA maradt meg, de a makrók eléggé kiestek, pedig annó. tanultam valamit róluk.
Apropó, ha már itt tartunk, mit gondolsz, gondoltok, junior-fejlesztőként mennyire elnézőek a kollégák, tanulás szempontjából, minden szájbarágnak, türelmesek, vagy ez abszolút cégfüggő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 15 Pro Max Natúr Titán 256 GB
- iPhone 15 PRO 128GB fekete titán KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 júniusig Apple garancia! Akkumlátor 87%
- 2 db FSP Champ Tower 3000VA szünetmentes tápegység (PPF24A1807) eladó
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs