Új hozzászólás Aktív témák

• bucsupeti

senior tag

válasz bigbuda #7606 üzenetére

Széchenyi Egyetem? Mindenből van gyakorlat. Én C, Java, C++, C#, Visual Basic, VBA környezeteket, programnyelveket tanultam levelező tagozaton. Ebből a C és a Java kötelező volt (C-ből két félév) a többit én választottam szakirányos tárgyként. Mindegyikből volt gyakorlati oktatás is. Ami tetszett hogy az Internet alkalmazások tárgy kapcsán is volt pici programozás. Gyártottunk egy egyszerű protokollt és egy kliens-szerver megoldást is csináltunk ami üzenetekre válaszolt :) Inkább érdekes volt és egy jó tapasztalat hogy hogyan is kell egy ilyen rendszerszintű dologban gondolkodni, eljárni. Szerintem jó volt! Ebben is sok gyakorlati elem volt a különféle protokolok működésének bemutatására.

Sajnos az oprendszerek tárgy szerintem gyengusz volt. Hiányzott belőle a rendszerprogramozás. Itt el tudtam volna képzelni néhány óra gyakorlatot még.

A Javát itt ismertem meg és tanultam meg használni. A szakdolgozatomat is Javában csináltam. ORM témában csináltam és a Hibernate keretrendszer bemutatása volt a cél egy példaalkalmazás elkészítésével.

A tanárok közt vannak jó fejek, akik segítenek, örülnek ha kérdezel.

Új hozzászólás Aktív témák