Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha én programozni szeretnék, akkor melyik az a programozási nyelv / nyelvek, amelyekkel érdemes foglalkozni? Melyikek a legnépszerűbbek, leghasználatosabbak?
Anno Pascalon nyomtam, de az már nagyon nagyon régen volt, most jött az elhatározás, hogy szabaidőmben szeretném újra űzni a programozást. Mondjuk android OS-re írni pár progit, játékot..
Időm az lenne, csupán segítségre szorulok abban, hogy merre induljak el, mivel kezdjem, és hol? Esetleg valami szuper könyvet, vagy internetes oldalt tudtok ajánlani?
Biztos vagyok benne, hogy sokan azt gondolják, hát ez hülye, így biztos nem fog megtanulni, de én hiszek magamban. Egy kezdő löketet szeretnék kérni a Nagyoktól!
Előre is köszi a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest