Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Most viszont azt hallom több ismerőstől is, nem csak prog szakmába dolgozóktól, hogy szinte sehol nem kérik már a papírt, kb. mindenütt az van, hogy bemegy az ember interjúra, elé tolnak valamilyen tesztet, ha megtudja csinálni ok, ha nem akkor viszlát.
ROTFL. Ennél többet nem is tudok hozzáfűzni. De mondok egyszerűbbet. Ha egyformán oldjátok meg a feladatot egy mérnökkel szerinted kit fognak felvenni? Ezen felül jó neked, ha Te úgy érzed, hogy Te már többet nem tanulhatsz.Külföldön kimondottan jól fogadják a magyar diplomát. Nem tudom, írtam-e már, de pl. az anyacégnél a szoftverfejlesztők között ketten vagyunk Dipl.-Ing, ebből az egyik az osztály főnöke (sajnos nem én
). Szóval elég jól cseng náluk.#Bucsupeti: Nem rossz ez így. Én is újra egyetemre járok (MSc.), második diplomát szerzek másik szakmában. Én 34 leszek, egy gyerek már nálam is van, tervben a második. Nehéz, de én élvezem. Mondjuk a rengeteg matekkal lehet szívni bőven.

Amúgy MSc.-re egyre nehezebb bejutni. Én 4,47-tel végeztem korábban, és éppen átléptem a ponthatárt. Egyre többen jelentkeznek. Elég kemények lettek a feltételek, 3 karó egy tárgyból, és annyi volt, 15 karó összesen, és szintén annyi volt. Ez persze mind pozitív, legalább újra emelkedik a színvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- OLED monitor topic
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

). Szóval elég jól cseng náluk.