- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Keménykedünk, keménykedünk?
"Programozásnál egyébként szerintem az idő legkisebb része megy el a gépeléssel. A tervezés/gondolkodás sokkal több időt vesz igénybe, majdnem mindegy milyen gyorsan ír valaki."
Hát azért ez nagyon nem igaz.Egyujjas pötyögésnél a munkáltató is igen gyorsan meggondolná, hogy vajon tényleg akarja-e az adott alkalmazottat alkalmazni, vagy sem.
Lehetnek jó ötletei, de szart sem érnek, ha átlagos munkaerőhöz képest háromszor annyi idő alatt sikerül implementálnia, csak szimplán azért, mert képtelen elfogadható tempóval gépelni.
Ez inkább úgy igaz, hogy nem kell vagány tízujjas vakongépelőnek lenni ahhoz, hogy valaki jó programozó legyen, de azért elvárható, hogy egy bizonyos tempó azért meglegyen. De ez szerintem aktív programozáskor úgyis kialakul magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest