- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Keménykedünk, keménykedünk?

"Programozásnál egyébként szerintem az idő legkisebb része megy el a gépeléssel. A tervezés/gondolkodás sokkal több időt vesz igénybe, majdnem mindegy milyen gyorsan ír valaki."
Hát azért ez nagyon nem igaz.
Egyujjas pötyögésnél a munkáltató is igen gyorsan meggondolná, hogy vajon tényleg akarja-e az adott alkalmazottat alkalmazni, vagy sem.
Lehetnek jó ötletei, de szart sem érnek, ha átlagos munkaerőhöz képest háromszor annyi idő alatt sikerül implementálnia, csak szimplán azért, mert képtelen elfogadható tempóval gépelni. 
Ez inkább úgy igaz, hogy nem kell vagány tízujjas vakongépelőnek lenni ahhoz, hogy valaki jó programozó legyen, de azért elvárható, hogy egy bizonyos tempó azért meglegyen. De ez szerintem aktív programozáskor úgyis kialakul magától.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyujjas pötyögésnél a munkáltató is igen gyorsan meggondolná, hogy vajon tényleg akarja-e az adott alkalmazottat alkalmazni, vagy sem.
Lehetnek jó ötletei, de szart sem érnek, ha átlagos munkaerőhöz képest háromszor annyi idő alatt sikerül implementálnia, csak szimplán azért, mert képtelen elfogadható tempóval gépelni.