- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic #6350 üzenetére
Akiket az elején említettél, szerintem csak simán tehetségesek, lehet, hogy nekik mindegy, melyik egyetemen végeztek volna, akkor is megvolt bennük a kellő szakmai érdeklődés és ügyesség ahhoz, hogy jól megtanulják a szakmát, és elhelyezkedjenek. Akik meg csalódást okoztak, azoknak lehet, hogy szintén mindegy, melyik egyetemen végeztek volna, így is-úgy is szarok lettek volna a szakmájukban.
Végül is az egyetem önmagában szerintem amúgy sem elég, arra viszont jó, hogy terelgessen, kipróbálhass és megtanulhass dolgokat, hogy aztán el tudd dönteni, mi az, ami tényleg érdekel, meg amiben jó akarsz lenni. Van olyan ismerősöm, aki BME mérnök infóra jár, egész jó eredményekkel zár jó sok tárgyat, de egyáltalán nem is érdekli az egész informatika, azért végzi el, mert jól fizető állást biztosít(hat), meg mert szülei annak idején nyomatták neki, hogy ez manapság jó szakma, ezt végezze el, ő meg belement. Na, őt nem irigylem, nem szeretnék a helyében lenni, amikor már elhelyezkedik; elég szar lehet úgy infósnak lenni, hogy nincs benned alapból egy szakmai érdeklődés.
Szóval a lényeg, hogy a papír önmagában még tényleg nagyon kevéske.=========
(#6348) Jim-Y :
"Mondjuk így, hogy már megvan a diplomám nem bántam meg, hogy ide jöttem és nem a BME-re."
Mármint milyen okból? Csak érdekel.Nálam egyébként érv a BME mellett a már említett sok labor és gyakorlati foglalkozás, FPGA-, meg mikrokontroller-programozást megnéztük alapjaiban, meg oszcilloszkóp buzerálása, egyszerűbb áramkörök építése, ilyesmik, amiket lehet, hogy aztán elfelejtesz, de legalább van valami homályos emléked róla, meg érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok, Dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest