Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Így van, teljesen egyetértek.
Az ismerősöd esete sem ritka. Sokan azért, mert mindenhol az infósokat említik jól fizetőnek, illetve keresettnek, vagy azért, mert szeretett játszani/számítógépezni, elmentek mérnök infóra. Aztán rájött, hogy utál programozni. Szerencsére még lehet belőlük jó rendszergazda.
Én egyébként szeretem a munkám, de 10 év után most mást is kipróbálnék.
És ezzel el is értünk egy témához, amit fel akartam már korábban hozni. Bár még csak a harmincas éveim elejét taposom, azon gondolkodtam, hogy egy informatikus hogyan megy nyugdíjba? 4x évesen még jó esélyeim vannak, de utána? Maximum infós vezető lehet az ember, de abból sokkal kevesebb kell, mint programozóból. Mi lesz a többiekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- Temu
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- További aktív témák...
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest