- PICO PSU kérdések
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #6352 üzenetére
Így van, teljesen egyetértek.
Az ismerősöd esete sem ritka. Sokan azért, mert mindenhol az infósokat említik jól fizetőnek, illetve keresettnek, vagy azért, mert szeretett játszani/számítógépezni, elmentek mérnök infóra. Aztán rájött, hogy utál programozni. Szerencsére még lehet belőlük jó rendszergazda.
Én egyébként szeretem a munkám, de 10 év után most mást is kipróbálnék.És ezzel el is értünk egy témához, amit fel akartam már korábban hozni. Bár még csak a harmincas éveim elejét taposom, azon gondolkodtam, hogy egy informatikus hogyan megy nyugdíjba? 4x évesen még jó esélyeim vannak, de utána? Maximum infós vezető lehet az ember, de abból sokkal kevesebb kell, mint programozóból. Mi lesz a többiekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest