Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Másik küldetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
sztanozs
üzenetére
"Amúgy segítség helyett te sem csináltál más csak idejöttél leoltani - ráadásul nem is őt, hanem engem."
Most ne kezdjük ezt feszegetni, elég sok topicban szoktam segíteni, de az zavar, ha valaki feleslegesen szól be újoncnak, amikor az tök normálisan jött ide kérdezni, és nem arra vágyott, hogy valaki jól megmondja neki a tutit, nem hülyeséget kérdezett (pl. hogy "nem működik a program, mit csináljak?"), és nem is írt bántót - és igen, ezt szóvá is tettem neked, de neked ezen nem kell elkezdeni duzzogni ám, és megpróbálni "visszavágni".
Még ha nem is oltás volt a szándékod, a stílus olyannak tűnt: "a keresőt sem tilos használni".
Részemről písz van, most ezen ne veszekedjünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest