Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ha jól értem a lényeget. Van egy mappád, és ebben annyi file van, ahány sms-t kell küldeni.
Soha nem programoztam Perl-ben, de az alapok gondolom ugyanazok, mint pl. egy vbscript-nél.Én úgy oldanám meg, hogy kihagyom az sms.sh-t, ez tényleg minek kell? A Perl szervízbe sem kell végtelen ciklus, biztos, hogy lehet Perl-en belül ütemezni egy metódus elindítását mondjuk másodpercenként-re.
Szóval lenne egy ütemezett Perl metódusod, ami ránéz a mappára, és elkezdi feldolgozni a benne talált fileokat. Amit sikerült, azt törli (gyk. archiválja másik mappába).
Ez már miért enné meg a processzort? Ha nincs file a mappában, és másodpercenként erre ránéz és nem csinál semmit, annak kimutathatalan lesz a processzor terhelése.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S21 Dobozában 128/8
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest