Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
senior tag
válasz
pckownz #5775 üzenetére
"Iratkozz be az Óbudai Egyetemre, ott indul certified ethical hacker képzés. "
Díjtalan ?
Bárki bemehet ? Vagy ez csak az egyetem diákjai számár van ?"a brute force miatt a kreativitást kilőném."
Nem lőheted ki
Hidd el elég kreatív vagyok csak az itteni kreativitás az a módszerek keveredéséből adódik...Namármost' a tudás (módszereket) meg itt vagy legalábbis az útját keresem errefelé...
Szóval amint meglesz a tudás tudom vegyíteni a kreativitásommal de ameddig nincs elméleti tudás addig jóformán csak a levest lehet kutyulniLéteznek olyan könyvek azok számára akik autodidakta módon akarják ezt elsajátítani ?
asuspc96
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest