Új hozzászólás Aktív témák

• Khelben

nagyúr

válasz szubence #4267 üzenetére

C++, C#, Java

Mindegyik másra jó, attól függ, milyen területen akarsz elhelyezkedni. C++ inkább rendszerközeli, Java inkább webes, C# meg webes/windowsos.
    Én személy szerint a C#-ban látok leginkább jövőt, azt választanám a helyedben.

Tanfolyamokról az a véleményem (voltam elég sokon), hogy annak való, aki nulláról indul pl. .NETben, C#-ban Aki már eljutott a Hello World-ig, az többet ér, ha a tanfolyamon eltöltött időt inkább gyakorlással tölti, konkrét programokat próbál írni, interneten keresgél megoldásokat, stb. Nagyon jó ebook-ok vannak az összes témában, azokat is érdemes átrágni. Persze ez is egyén és tanfolyam függő. Én pl többet tanulok egy-egy egynapos konferencián, amin bemutatnak egy új terméket, végigkattintgatnak egy példát percek alatt, mint egy többnapos tanfolyamon, ahol lépésenként magyarázzák az elméletet és kevés gyakorlat van.

Zárójelben: 144ezer forintért nekem komolytalannak tűnik egy 80 órás c# tanfolyam. Máshol kétszer ennyiért van 40 órás tanfolyam, profi környezetben,Microsoft által minősített oktatóval. Aztán persze lehet, hogy ez a 80 órás is jó, ki tudja, mindenesetre nagyon olcsó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés