Új hozzászólás Aktív témák

• szubence

csendes tag

Sziasztok!
    Nem találtam jobb topikot, ezért ide írok...
    Egy-két véleményt, tapasztalatot, tanácsot szeretnék kérni a következő témában:
    Eddig hobbi szinten programozgattam (TurboPascal, 1 félév C /ebből semmi nem maradt meg :)/, némi PHP és VisualBasic, munkámhoz kapcsolódó kisebb makrók), de nincs programozói végzettségem (térinformatikai mérnök vagyok, tehát azért annyira nem idegen a dolog). Szeretnék junior programozóként elhelyezkedni (lehetőleg külföldön), ezért gondoltam elvégzek valami konkrét tanfolyamot (meg természetesen miután érdekel a dolog elolvasnék pár könyvet). 3 okítás között vacilálok: C++, C#, Java. Anyagilag (és időben) most csak az egyik férne bele (amúgy mindegyik hasonló árú /az utolsó 2 kicsit drágább/ és intenzitású, 72-80 órás). Kérdésem, hogy elsősorban piacképesség, eladhatóság, másodsorban későbbi továbblépés szempontjából melyik lenne a legalkalmasabb. Egyáltalán hasonló tanfolyamokról van-e valami tapasztalat (az iskola: www.ruander.hu), vagy csak pénzkidobás (arra se időm, se pénzem, hogy most elvégezzem a prog. matot az Eltén, szóval nem ilyen tanácsot várok)?
    Nem szeretném hogy most itt mindenki egymásnak essen az általa istenített nyelv kapcsán, hanem tényleg hasznos érveket várnék.

Köszi,
    Bence

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés