- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szubence
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb topikot, ezért ide írok...
Egy-két véleményt, tapasztalatot, tanácsot szeretnék kérni a következő témában:
Eddig hobbi szinten programozgattam (TurboPascal, 1 félév C /ebből semmi nem maradt meg/, némi PHP és VisualBasic, munkámhoz kapcsolódó kisebb makrók), de nincs programozói végzettségem (térinformatikai mérnök vagyok, tehát azért annyira nem idegen a dolog). Szeretnék junior programozóként elhelyezkedni (lehetőleg külföldön), ezért gondoltam elvégzek valami konkrét tanfolyamot (meg természetesen miután érdekel a dolog elolvasnék pár könyvet). 3 okítás között vacilálok: C++, C#, Java. Anyagilag (és időben) most csak az egyik férne bele (amúgy mindegyik hasonló árú /az utolsó 2 kicsit drágább/ és intenzitású, 72-80 órás). Kérdésem, hogy elsősorban piacképesség, eladhatóság, másodsorban későbbi továbblépés szempontjából melyik lenne a legalkalmasabb. Egyáltalán hasonló tanfolyamokról van-e valami tapasztalat (az iskola: www.ruander.hu), vagy csak pénzkidobás (arra se időm, se pénzem, hogy most elvégezzem a prog. matot az Eltén, szóval nem ilyen tanácsot várok)?
Nem szeretném hogy most itt mindenki egymásnak essen az általa istenített nyelv kapcsán, hanem tényleg hasznos érveket várnék.Köszi,
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest