Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Rover623
üzenetére
te meg nagyképű vagy meg agresszív

abban igazad van, hogy valóban nem a BIOS-t mentettem le, hanem a CMOS-t, de egyrészt szerintem egyértelmű volt hogy arról beszélek, másrészt meg ha egy nem-programozónak azt mondod hogy CMOS, valószínűleg fingja sem lesz hogy mi az, míg a BIOSról talán lesz halvány sejtése, és nem a biológiaóra ugrik be neki elsőre
azért meg légy szíves ne basszál le, hogy 10 év után nem tolom séróból az összes portot
a lényeg, hogy amivel kapcsolatban a programot megemlítettem, és amit állítottam róla, nevezetesen hogy jelszót tud törölni úgy, hogy utána nincs nyoma annak hogy bárki is hozzányúlt a géphez, tudja. akkor meg mi a jó büdös francot pattogsz???
osztod itt az észt, meg nagyképűsködsz, minden kis sz@rba belekötsz, ahelyett hogy értelmeznéd amit más ír...
a programozói tudásomról alkotott véleményed meg nem érdekel, a lényeg hogy mások, akik pénzt adnak érte meg vannak vele elégedve

rendszerprogramozással meg még a DOS korban foglalkoztam, akkor sem sokat, mivel különösebben nem érdekelt, nem is akarok hozzá túlzottan érteni. mondjuk nem is állítottam hogy olyan nagy spíler lennék
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- HP Omen gamer szék Citadel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest