Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Rover623
üzenetére
te meg nagyképű vagy meg agresszív

abban igazad van, hogy valóban nem a BIOS-t mentettem le, hanem a CMOS-t, de egyrészt szerintem egyértelmű volt hogy arról beszélek, másrészt meg ha egy nem-programozónak azt mondod hogy CMOS, valószínűleg fingja sem lesz hogy mi az, míg a BIOSról talán lesz halvány sejtése, és nem a biológiaóra ugrik be neki elsőre
azért meg légy szíves ne basszál le, hogy 10 év után nem tolom séróból az összes portot
a lényeg, hogy amivel kapcsolatban a programot megemlítettem, és amit állítottam róla, nevezetesen hogy jelszót tud törölni úgy, hogy utána nincs nyoma annak hogy bárki is hozzányúlt a géphez, tudja. akkor meg mi a jó büdös francot pattogsz???
osztod itt az észt, meg nagyképűsködsz, minden kis sz@rba belekötsz, ahelyett hogy értelmeznéd amit más ír...
a programozói tudásomról alkotott véleményed meg nem érdekel, a lényeg hogy mások, akik pénzt adnak érte meg vannak vele elégedve

rendszerprogramozással meg még a DOS korban foglalkoztam, akkor sem sokat, mivel különösebben nem érdekelt, nem is akarok hozzá túlzottan érteni. mondjuk nem is állítottam hogy olyan nagy spíler lennék
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kompakt vízhűtés
- BestBuy topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest