- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Rover623 #2967 üzenetére
te meg nagyképű vagy meg agresszív
abban igazad van, hogy valóban nem a BIOS-t mentettem le, hanem a CMOS-t, de egyrészt szerintem egyértelmű volt hogy arról beszélek, másrészt meg ha egy nem-programozónak azt mondod hogy CMOS, valószínűleg fingja sem lesz hogy mi az, míg a BIOSról talán lesz halvány sejtése, és nem a biológiaóra ugrik be neki elsőre
azért meg légy szíves ne basszál le, hogy 10 év után nem tolom séróból az összes portota lényeg, hogy amivel kapcsolatban a programot megemlítettem, és amit állítottam róla, nevezetesen hogy jelszót tud törölni úgy, hogy utána nincs nyoma annak hogy bárki is hozzányúlt a géphez, tudja. akkor meg mi a jó büdös francot pattogsz???
osztod itt az észt, meg nagyképűsködsz, minden kis sz@rba belekötsz, ahelyett hogy értelmeznéd amit más ír...
a programozói tudásomról alkotott véleményed meg nem érdekel, a lényeg hogy mások, akik pénzt adnak érte meg vannak vele elégedve
rendszerprogramozással meg még a DOS korban foglalkoztam, akkor sem sokat, mivel különösebben nem érdekelt, nem is akarok hozzá túlzottan érteni. mondjuk nem is állítottam hogy olyan nagy spíler lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest