Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lortech
üzenetére
shev7, Lortech: Köszönöm a válaszokat!
A Css-hez nagyon nemértek, és az AJAX technika is még új, de C++-ra építve szerintem nem lesz olyan nehéz.
Azon törtem a fejem, hogy a legegyszerűbb tényleg az lenne, ha egy Firefox ablakban nyílna meg, de ez esetben nagyon jó lenne, ha valahogy el lehetne tüntetni a firefox keretét, de úgy, hogy ha egy másik Firefox ablakok (nem tab-ot) nyitok meg, akkor az normálisan jelenjen meg... Ez lehetséges?
Amúgy az egész ötlet onnan jött, hogy egy régi kolleganőm, aki IncrediMail progit használ, nagyon belehabarodott a kis Flash animációkba, amikkel tele van az Incredimail.
Ezekkel szeretném kiegészíteni a Gmail notifiert.
Azért írtam, hogy csirke, mert nem elég dizájnos.
Most a funkcionalitás mellett az is fontos, hogy tényleg nagyon szép legyen, és lehessen animációkkal tűzdelni. Persze én nem olyan Incredimail-es bugyuta marhaságokat akarok, hanem normálisakat, de akkor is.
Tehát már csak a Gmail notifier forrását kell megtalálni. Minnyá ráguglizok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kuponkunyeráló
- Gyúrósok ide!
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- ÚJ LG 50UR640S9ZD 50" UHD Üzleti LED TV,Signage,CMS,Reklám kijelző,HDMI,Optika,USB,Wifi,BT,HDR,WebOS
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Iphone 16 pro 256GB natúr titán
- iPhone 12 64 GB független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest