- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Hehe...
Elkezdtem beleásni magam a Linux rejtelmeibe. Kellett Wine is, amit egy script szépen felpakolt a rendszerre. OK, működik, ami kell. Aztán egy másik Windows programot is fel akartam rakni, ehhez pedig elkezdtem tanulmányozni a Wine dokumentációt. Az egyik helyen a következőt írják: "Think of Wine as a compatibility layer, when a Windows program tries to perform a function that Linux doesn't normally understand, Wine will
translate that program's instruction into one supported by the system." Tök jó, érthető.Aztán történt egy kis probléma, emiatt frissítettem a Wine-t, emiatt elromlott az is, ami eddig működött, most pedig próbálom letörölni az egészet, majd újra rakni az eredetit. Közben viszont rábukkantam a /home/<user>/.wine/drive_c/windows/ könyvtárra, abban pedig egy komplett Windows-ra (1.7 GB). Mondom, érdekes egy kompatibilitási réteg az, ami úgy mellékesen telepít egy jogvédett szotfvert a Linux alá...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest