Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Uj kerdesem lenne. A jatekfejlesztes egyelore hobbi
, meloskent embedded software developerkent huzom az igat.Szoval jelentkeztem egy halozati eszkozoket fejleszto ceghez, ahonnan tulajdonkeppen megkerestek es aztan jelentkeztem
Elmondtam par dolgot az elso koros interjun, benne hogy en bizony csak a felso retegeivel foglalkoztam a halo programozasnak, csomagokkal direktben nem. Azt mondtak nem baj, ott megtanulhatom es szeretettel varnak a helyszinen a kovetkezo korben jovo heten.Na most, kerdesem hogy milyen praktikakat, teruletet nezzek at? Embedded linux alapuak a halozati eszkozeik, ezzel mondjuk pont foglalkoztam par evet (tovabba c++), de azon kivul kivancsi lennek a tanacsaitokra, elsosorban programozassal kapcsolatban. (de akar linuxxal - bammeg ket x? teljes hasonulas? - kapcsolatban is)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, meloskent embedded software developerkent huzom az igat.