- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
baracsi #18828 üzenetére
Lazán kapcsolódó eset:
Én a NAV online számlázó rendszerében azt nem értettem, hogy miért jó, ha fizetési határidőnek meg lehet adni múltbeli időpontot is. (Megtörtént eset: számla kiállításának ideje 2023.03.02 (mondjuk), fizetési határidő: 2022.04.01.) Jelentettem a hibát, visszaírtak, hogy ez nem bug, hanem feature (lényegében). Persze az is lehet, hogy a NAV-nál feltalálták az időgépet, és ehhez igazították a rendszerüket, mert onnantól az idő már nem fix struktúra, és simán előfordulhat, hogy előbb megtörténik a fizetés, aztán (hónapokkal később) a számla kiállítása, majd megállapodnak a felek, hogy milyen gazdasági ügyletbe is fognak (fogtak?) egymással kezdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Router gondok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Honda topik
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest