- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
Ma reggel arra ébredtem, hogy erre anno rácsodálkoztam win xp vagy win 7 időben. Már nem emlékszem biztosan, melyik volt, és hogy win crt vagy dotnet volt-e. A kettő közül valamelyik ragasztott. És most abba futottam bele, hogy ha ragasztás esetével összetalálkozom a jövőben, nagyon fog leverni a víz. Hogy valami framework ragaszt, az nem a legnagyobb probléma. Linux-on a Berkeley socket nem ragaszt - teszteltem. Az a legfontosabb. Win 10-et mindjárt megnézem, 11-em nekem még nincsen. Ami megnyugtató lett volna, ha a standard kerek-perec kijelenti, hogy tilos kernel space és user space közé bármilyen csomag manipulációs réteget iktatni be, ami a datagram-okat darabolni vagy ragasztani tudja, mert amelyik os olyat csinál, annak a pöcse le lesz vágva. De sajnos nem találtam olyan explicit kijelentést.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- MSI RX 6600 XT 8GB GDDR6 MECH 2X OC Eladó!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest