Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
ValGerald
üzenetére
És az miért baj? Amióta van professzionális Java programozás, azóta nem nagyon volt olyan év, amikor ne tartozott volna a 3 legjobban fizetett nyelv közé(, a 2-t is meg merem talán kockáztatni). Mellesleg Java-val dolgozni nagyon jó, a nyelv kötöttségei miatt nagyon könnyű például automatizáltan refaktorálni, nagyon könnyű megbízható kódot írni vele. Az ökoszisztémájával meg nem igazán tud felérni semmi. Végtelen agyonhasznált és bizonyított futtatókörnyezet, library és framework van hozzá és hasonló mértékben fejlődnek is, meg keletkeznek teljesen újak. Közben maga a nyelv is egyre gyorsabban fejlődik, gyakran más nyelvekben kipróbált és bevált újdonságokat beemelve.
De bevallom én is utáltam a Javat amikor egyetemen tanultam, kb. J2SE 1.2-t, ráadásul az akkoriban még igencsak kezdetleges Eclipse-szel. De ugyanezt már egy JDK8 + IntelliJ-re cserélve is kb. mintha űrhajóba raknák az embert. Ami meg azért létezik már szintén majd 1 évtizede.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest