Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
De létezik. És sokkal többet is tud az én programocskámnál... Csak az én alkotásom ~50K, ez meg alsó hangon ~230M. Azért nagyon nem mind1.
Ennél(is) felmerül az a kérdés, hogy akkor most egy(vagy több
) ilyen "monstrumot" használ a "programozó", amit 1 csuklómozdulattal beemel a projektjébe, vagy ír magának egyet(ha tud), amely nyilván kevesebbet tud. Cserébe viszont nem egy elefánt méretű. Mondjuk találtam 1 naudio.dll file-t(ez "csak" ~500K), de még nem néztem meg rendesen, hogy pontosan mit tud. Viszont ahogy ránéztem, ez csak wav és mp3 formátumot tud kezelni. Igazából azt nem értem, hogy a lejátszáshoz miért használná ennek a lejátszóját az emberke, amikor mciSendString() -el minden audio formátum lejátszható, minimális méretű binárissal(és ezt tartalmazza az OS, nem kell külön dll, vagy külső program)...
Igazából egy Audacity megfelelne, ha parancssorban is működne az editor része(de ezt egyrészt telepíteni kell, másrészt meg azért ez is ~70M). Szóval nem 1szerű megfelelő megoldást találni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Subaru topik
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Bekékült a Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) ilyen "monstrumot" használ a "programozó", amit 1 csuklómozdulattal beemel a projektjébe, vagy ír magának egyet(ha tud), amely nyilván kevesebbet tud. Cserébe viszont nem egy elefánt méretű. Mondjuk találtam 1 naudio.dll file-t(ez "csak" ~500K), de még nem néztem meg rendesen, hogy pontosan mit tud. Viszont ahogy ránéztem, ez csak wav és mp3 formátumot tud kezelni. Igazából azt nem értem, hogy a lejátszáshoz miért használná ennek a lejátszóját az emberke, amikor
Igazából egy Audacity megfelelne, ha parancssorban is működne az editor része(de ezt egyrészt telepíteni kell, másrészt meg azért ez is ~70M). Szóval nem 1szerű megfelelő megoldást találni...