- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
De létezik. És sokkal többet is tud az én programocskámnál... Csak az én alkotásom ~50K, ez meg alsó hangon ~230M. Azért nagyon nem mind1.
Ennél(is) felmerül az a kérdés, hogy akkor most egy(vagy több) ilyen "monstrumot" használ a "programozó", amit 1 csuklómozdulattal beemel a projektjébe, vagy ír magának egyet(ha tud), amely nyilván kevesebbet tud. Cserébe viszont nem egy elefánt méretű. Mondjuk találtam 1 naudio.dll file-t(ez "csak" ~500K), de még nem néztem meg rendesen, hogy pontosan mit tud. Viszont ahogy ránéztem, ez csak wav és mp3 formátumot tud kezelni. Igazából azt nem értem, hogy a lejátszáshoz miért használná ennek a lejátszóját az emberke, amikor mciSendString() -el minden audio formátum lejátszható, minimális méretű binárissal(és ezt tartalmazza az OS, nem kell külön dll, vagy külső program)...
Igazából egy Audacity megfelelne, ha parancssorban is működne az editor része(de ezt egyrészt telepíteni kell, másrészt meg azért ez is ~70M). Szóval nem 1szerű megfelelő megoldást találni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest