Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pmonitor

aktív tag

válasz dqdb #17768 üzenetére

De létezik. És sokkal többet is tud az én programocskámnál... Csak az én alkotásom ~50K, ez meg alsó hangon ~230M. Azért nagyon nem mind1.
    Ennél(is) felmerül az a kérdés, hogy akkor most egy(vagy több :) ) ilyen "monstrumot" használ a "programozó", amit 1 csuklómozdulattal beemel a projektjébe, vagy ír magának egyet(ha tud), amely nyilván kevesebbet tud. Cserébe viszont nem egy elefánt méretű. Mondjuk találtam 1 naudio.dll file-t(ez "csak" ~500K), de még nem néztem meg rendesen, hogy pontosan mit tud. Viszont ahogy ránéztem, ez csak wav és mp3 formátumot tud kezelni. Igazából azt nem értem, hogy a lejátszáshoz miért használná ennek a lejátszóját az emberke, amikor mciSendString() -el minden audio formátum lejátszható, minimális méretű binárissal(és ezt tartalmazza az OS, nem kell külön dll, vagy külső program)... :F Igazából egy Audacity megfelelne, ha parancssorban is működne az editor része(de ezt egyrészt telepíteni kell, másrészt meg azért ez is ~70M). Szóval nem 1szerű megfelelő megoldást találni...

Új hozzászólás Aktív témák