- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, elég rég nem írtam ide, de most szeretnék nyáron tanulni, programozásban szeretném magamat továbbképezni. Na lássuk miből élek eddig: Kezdtem Pascallal magamtól, meg egy picit C-t is, aztán BME-n C++, C, Java, Prolog, SML volt eddig. Igazából Windows alatti dolgok érdekelnének a közeljövőben főleg. Van egy elég vaskos könyv C# alatti adatbáziskezelés, vagy valami hasonló címmel ''mesteri szinten''. Namost: ez a könyv milyen? Ha C#-ot még soha nem tanultam, akadhat vele valami gondom, vagy az alapokról épít?
Esetleg logikai és funkcionális programozással milyen irányba lehetne keresgélni, hogyha magasabb szinten érdekelne, vagy modern felhasználhatósága(ebből voltam eddig még csak 4-es életemben a Bme-n, minden más 2,3
)?
Vagy akármi ötlet? Mondjuk lehet egyszerűbb lenne azokat a dolgokat tanulnom, amiből megbuktam...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)?