Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, elég rég nem írtam ide, de most szeretnék nyáron tanulni, programozásban szeretném magamat továbbképezni. Na lássuk miből élek eddig: Kezdtem Pascallal magamtól, meg egy picit C-t is, aztán BME-n C++, C, Java, Prolog, SML volt eddig. Igazából Windows alatti dolgok érdekelnének a közeljövőben főleg. Van egy elég vaskos könyv C# alatti adatbáziskezelés, vagy valami hasonló címmel ''mesteri szinten''. Namost: ez a könyv milyen? Ha C#-ot még soha nem tanultam, akadhat vele valami gondom, vagy az alapokról épít?
Esetleg logikai és funkcionális programozással milyen irányba lehetne keresgélni, hogyha magasabb szinten érdekelne, vagy modern felhasználhatósága(ebből voltam eddig még csak 4-es életemben a Bme-n, minden más 2,3
)?
Vagy akármi ötlet? Mondjuk lehet egyszerűbb lenne azokat a dolgokat tanulnom, amiből megbuktam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)?