- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Lehet, hogy igazad van. De akkor ezt kell mondani(írni). De itt olyanokat írtak, hogy:
"Remélem magadtól is rajossz, hogy van olyan korrekt működés, ami ilyen kimenetelhez vezet."
"Kurvára nem az ő hibája, előrendelésről hallottál már?"...
"Biztos egy bunkerben élsz."
"Nem akar ez megérteni semmit, trollkodni jött."Szóval engem fikáztak ahelyett, hogy azt mondták(írták) volna, amit te.
Sztem. az, ha egy "webprogramozó" rendszer szinten lehetetlenné teszi azt, hogy a user-nek lehetősége legyen közölni a leendő vásárlóval azt, hogy az áru raktáron van-e, vagy várhatóan x-y nap/hét múlva érkezik, vagy hogy nem rendelhető, ez egyértelműen a webprogramozó hibája. Az, ha az admin rosszul/tévesen adja meg az adatokat, vagy egyéb dolog miatt jelennek meg tévesen az adatok, az természetesen nem a programozó hibája. Bár hozzá kell tennem, hogy amit én a programozó hibájának mondok, az (sajnos) nem szabály/törvény sértő. De erre nem annak kellene a válasznak lenni, hogy engem fikáznak, hanem annak, hogy be kellene ismerniük azt a folyamatot, amit te írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest