Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
Köszi a forrás útvonalát.
Az lehet, hogy a stabilitásra optimalizálják a library-kat, de a sebességgel ennyire nem foglalkoznak!? Mert itt nem 1-2 %-ról beszélek. Az adott kód futásideje nagyságrendileg egyharmadára csökken(illetve lehet csökkenteni). Ez sztem. nem nagyon fér bele abba, hogy "lehetőleg jó sebességgel tegyék".
>Te nyújtottál egy implementációt x86-ra
Sztem félreértetted. Amelyik hozzászólásomra válaszoltál, az már nem az általam assemblyben írt kódról szólt. Ez már arról szólt, hogy C-ben könnyen lehet jelentősen gyorsabb kódot írni pl. az itoa() esetében. A C kód meg minden támogatott architektúrán és rendszeren jó. Az zavarhatott meg, hogy az elején az általam asm-ben írt kódról volt szó.
De mind1. Már ezt is tudom, hogy a C library függvényei sem a sebességükről híresek. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Omen gamer szék Citadel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest