Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm.

Az a szituáció, hogy jelenlegi munkahelyemen a csapatunkban gépészmérnökök vannak, és egyre jobban nyitunk a programozás felé, ami gyorsabbá, automatizáltabbá, vagy éppen pontosabbá tudná tenni a munkánkat. De egyikünk sem programozó, minimális programozási tudással rendelkezünk. Néhány egyszerű szkriptet írtunk eddig csak.
Ha felfejleszteném a programozási tudásom egy junior szintre, akkor már tudnék olyan programokat, kiterjesztéseket írni a csapatban, amik segítenék a munkánkat, és nem mellesleg azzal én lennék a csapat legjobb programozója, mint vakok között félszemű.
Ezzel egyrészt nagyon fontossá tudom tenni magam a csapatban, másrészt pedig más lehetőségeket is kinyit, ha valami miatt váltani kellene. És hát egyébként is örömöm találom a programozásban.
A hátulütője a dolognak az az, hogy ezek után sem lesz ezen a munkahelyen olyan senior, akitől tanulhatnék, ugyanúgy csak a saját magam útján folyna a fejlődésem. Körülbelül ezek a kilátások.
Akár egyszer olyan mérnöki szoftver fejlesztésében is részt vennék, amilyeneknek jelenleg a (most már lassan senior) felhasználója vagyok. De ahhoz már C++ tudás kell inkább, a feljebb említettekhez pedig elég a Python is. (nem véletlenül ezt a kettőt kezdtem el
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S23 Ultra 8/256GB + tokok és 45W töltő
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)