- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Sok dolgot tanultam a clean code-os fickó könyvéből. Sok mindenben engem igazolt. Csak már egy kicsit későn.
Én jó sok mindenbe belebuktam. Például az egyszerre több projektben dolgozásba.
Példa: 10 projekten dolgozik az ember. 1 projektben a minimum elvárt munkaidő: napi 24 óra.
Na most ha 240 óra helyett csak 24 órát (sajnos max ennyi van 1 napban) dolgozol akkor nagyon rossz munkaerő vagy. Egy nap 216 órát lógni az botrányos.De azért az is tanulságos hogy felhagyott az alkalmazott munkakörrel. Tanácsadó consultant lett miután rájött hogy milyen egy lelketlen hajcsár lett belőle. Ja kérem így könnyű. Kívülről tanácsokat osztogatni nem pedig a taposómalomban izzadni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs