- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
btraven
őstag
Sok dolgot tanultam a clean code-os fickó könyvéből. Sok mindenben engem igazolt. Csak már egy kicsit későn.
Én jó sok mindenbe belebuktam. Például az egyszerre több projektben dolgozásba.
Példa: 10 projekten dolgozik az ember. 1 projektben a minimum elvárt munkaidő: napi 24 óra.
Na most ha 240 óra helyett csak 24 órát (sajnos max ennyi van 1 napban) dolgozol akkor nagyon rossz munkaerő vagy. Egy nap 216 órát lógni az botrányos.De azért az is tanulságos hogy felhagyott az alkalmazott munkakörrel. Tanácsadó consultant lett miután rájött hogy milyen egy lelketlen hajcsár lett belőle. Ja kérem így könnyű. Kívülről tanácsokat osztogatni nem pedig a taposómalomban izzadni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Licencek + laptopok + dokkolók
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest