- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz
I02S3F #15661 üzenetére
Manapság nagy dívat a programozás, a csapból is az folyik, hogy legyél programozó. Pedig rohadtul nem egyszerű szakma (egyik sem az), sok energiát igényel, folyamatosan pörgetni kell az embernek az agyát hozzá, igen fárasztó dolog. De senkinek se javaslom, hogy egy az egyben másolja a kódot. Másold le, próbáld ki, ha megy, akkor értsd meg mit miért csinál, utána töröld ki az egészet és írd meg a saját eljárásod, a saját stílusodba. Mert csak így lesz a saját kódod, így fognak kialakulni a saját szokásaid, használd a saját elnevezéseidet, a saját formázásod, stb. Az első nagy szívás lesz, meg a harmadik, meg a tizedik, de utána szép lassan egyre könnyebben fogod tudni asszimilálni az új tudást. Ctrl c ctrl v-nek nem sok haszna, azt bárki meg tudja csinálni.
Én amikor főállásban kezdetem, már volt tapasztalatom, gondoltam ez elég is lesz. Ehhez képest az első 1 évben csak pislogtam, mint hal a szatyorban, valamiféle magabiztosság felszedéséhez kellett vagy 2-3 év. Napi 10 óra munkával....szóval az esténként programozgatok dologból szerintem nem lehet ezt magas szinten megtanulni, hiába nyomják a maszlagot mindenhol.
Szóval ha már csinálod, próbáld meg kihozni a maximumot belőle, nem jó ha valaki nem érti 100%-osan mit miért csinál a kódja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztrofotózás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest