Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En szerettem az allo monitort, de volt amelyik csak fizikailag volt atfordithato, oldaliranyu fejmozgast [ami normalban fuggoleges] eleg rendes szinvaltassal honoralta. Mondjuk aztan lett ami fuggolegesen jo, akkor 17-es laptop melle hasznaltam.
Most a ceges vdi a benti ultrawide-hoz van kalibralva [agile seating, nincs valogatasi lehetoseg], de itthon az uhd monitor minimum kell mert fhd-n alig marad tartalom, es hat most honapokra ugyan at lehetne allitani az alkalmazasablakokat helytakarekosra, de a neha itthon foleg bent allapothoz nem volt celszeru. Mondjuk a ceg hazajovetelkor 200 eur [v hasonlo usd] szamlaig fizette automatikusan h vki monitort akart a megvaltozott helyzetre, valahogy lehetett tobbert is de ez nem tul nagyvonalu [foleg szamlasan, a mostanit is hasznaltan vettem]. Viszont uhd mellett, ha a me'ret is jo az igy adodo betuk elolvasasahoz [ismeros 14-es uhd notebook-jan se szemuveggel se nelkule nem tudtam egy command line-t olvasni/hasznalni sem], mar nem hianyolom a fuggolegest, eleg lett a sorok szama, a szokasos ide al-ablakok mellett is.
[Ja az en szemem mar fixre beallt sot prizmas is a szemuvegem, nem tud ugy alkalmazkodni, mint a fiataloke.]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- Lenovo LOQ 15ARP9 / RTX 4060 115W / Ryzen 7 7435HS / 16GB DDR5 /Full HD 144Hz /Garancia 2027 év vége
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest