- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fabri07
üzenetére
Én sosem értettem az olyan embereket akik divatból mennek programozóképzésre.
Ezt vagy akarod csinálni, és akkor mész előre, vagy nem akarod csinálni, csak hallottad, hogy menő és jól fizet, de mivel nem akarod csinálni igazán, neked szenvedés lesz, és annyira nagyon jól sem fog fizetni.
Én már gyerekkoromban tudtam, hogy programozó leszek és pont. Középsulis koromban minden programot meg akartam bütykölni, érteni akartam, hogy működik, és mit lehet benne megváltoztatni, átírni, aztán később, hogy hogyan lehet hasonlót, vagy jobbat, sajátot írni, hogyan lehet szervereket csinálni, IP címek, portok, PHP, adatbázis, kilogikázni dolgokat.
Aztán elmentem ELTE proginfóra, de nem végeztem el, mert engem a programozás érdekelt, nem a matek és egyéb dolgok.
Azóta köszönöm jól vagyok, jelenleg még nem értem el azt a határt ahol a diploma hiánya korlátoz, és nem panaszkodom a fizetésre sem, és ahogy egyre több év tapasztalatom lesz, egyre kevésbé fog számítani a papír hiánya.
Persze, most nem azt akarom javasolni, hogy senki ne menjen egyetemre, de ehez a pályához kell egy elhivatottság, ezt nem lehet éveken keresztül érdektelenül gyűrni, mert kiégsz.
Nulla tapasztalattal fontos a papír, az egy belépő az első munkahelyedre, de nem igazán az a papír fogja meghatározni, hogy hová jutsz el a szakmában, hanem az érdeklődés, és a szorgalmas tanulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest