- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
Én a Yellowroadnál végeztem kb 2 éve (most már training360 karrier start), végzés után 3 hónappal kezdtem el dolgozni egy multinál (ennyi idő kellett a felvételi folyamatnak az első körös online teszttől). Közben elmentem egy másik helyre is interjúzni, oda is felvettek volna, pont egyszerre kaptam meg a két ajánlatot, így választhattam. De azért a többségnek nem ment zökkenőmentesen a munkába állás, a tanfolyam vége fele még semmi infonk nem volt, hogy van-e egyáltalán cég, aki érdeklődik. Pontos számot nem tudok mondani, de szerintem kb az emberek 70%át tudták 4 hónapon belül eladni (ennyi ideig csak oda mehettünk, ahova ők közvetítettek minket, de a képzés ingyenes volt, szerintem ez korrekt).
Az oktatásról viszont így közel két éves tapasztalattal is csak jót tudok mondani, ha valaki odateszi magát, és egy kis időt rászán a szabadidejéből is, akkor szerintem kap egy olyan alap tudást, amivel már lehet mit kezdeni. Ennek ellenére a cégnél ahol dolgozom, az első 3 hónapban tovább tanítottak minket (5-6 junior, 1-2 ember önképzéssel, a többiek ilyen-olyan tanfolymról jöttünk).Többiekről nem tudok nyilatkozni, velem a visszajelzések alapján meg vannak elégedve, 1 év után szintet is léptem, jó a kapcsolatom a munkatársaimmal.
Én nagyon hálás vagyok, hogy adódott egy ilyen lehetőség (közgazdász végzettségem van, de igazán soha nem érdekelt, sajnos gimnázium után nem IT felé mentem, de így lehetőségem volt váltani).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest