- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
bandi0000 #12780 üzenetére
Én spec az esetek 95%-ban a saját magunk által megírt keretrendszert használom, ami teljesen lebutítja a programozói feladatokat, hiszen nem az a célja, hogy az ember zseniális és hatalmas kódhalmazokat írjon, hanem az, hogy ha kell, akkor 3 óra alatt összerakjon egy formot adatbázis kapcsolattal, formázva stb., tehát hatékony eszköz legyen.
Ez azzal jár, hogy ha mondjuk 1 évig hozzá sem kell nyúlnom xml fájlokhoz, akkor igen, utána kell olvasnom, hogy hogy is kell xml fájlokat kezelni, gugli.
Sokszor eszembe jut a régi könyvtárak kartoték rendszere, nem azt tudom, hogy mi van a könyvekben, azt tudom melyik könyvet hogyan tudom a leghatékonyabban megtalálni, sokszor csak arra emlékszem, hogy az adott dolgot melyik cégnél melyik projekben használtam, ilyenkor bevallom újrahasznosítom a kódokat.
Aztán ha egy kódot 3x is újra előveszek, akkor inkább kanyarítok belőle egy újabb lebutított classt és mehet a polcra a többi mellé, és megint nem fogok rá emlékezni fél év múlva hogyan és mit is csinál belül pontosan.
#mybad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest