Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Elnézést ha nem jó helyen járok. Alapvetően érdekel a programozás de soha nem tanultam.
Szeretnék magamnak egy nagyon egyszerű kis programot írni, és ehhez kérném a segítségeteket, hogy mely programozási nyelvet javasolnátok ehhez, amelyiket könnyen meg tudom tanulni és a célnak meg tud felelni.Szóval van a gépemen rengeteg file amit ugyanaz a program használ, és amikor ezeket meg akarom nyitni akkor mindig a ctrl+o paranccsal bejövő fájl böngészőben kell lépegetnem és ki választanom, melyiket nyissam (összesen 38ezer file)
Jelenleg a filok mappákban vannak rendezve a jobb átláthatóság miatt, de jobb lenne ezeket csoportosítva átnevezni (ezt egy átnevező managerrel már megoldottam)
Vannak instant file openerek, ahová begépelhetném a fileok neveit így pl
"ahx7"
ez már egy egész jó félmegoldás de mivel nem mindig emlékszem hogy a bizonyos kódok mit jelölnek ezért még mindig külön mappákban vannak elmentve ahol a mappák címei segítenek nekem eligazodni.
Arra gondoltam hogy egy olyan" file openerre" (?) lenne szükségem ahol egy picike kis grafikus felületen két három gomb segítségével lépésekben el tudok jutni a számomra szükséges filokig.
Gondolom rendelésre tudnék is íratni egy ilyen programot, de engem érdekelne az is hogy magamnak csináljam meg. Vagy esetleg ha létezik valami hasonló sablon, amivel lehet dolgozni, illetve bármilyen ötlet tanács.
Előre is köszi.
Misi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő